2021 - 2022
RÓZSAVÖLGYI  FOTÓ
mintaképek bemutatása 
Csütörtök, 2024-07-18, 10:52 PM

Üdvözöllek Vendég

Főoldal | Regisztráció | Belépés
Honlap menü
Belépés
Keresés
Társ oldalaink:
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu

 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Csak utórendelésként rendelhető !

  3 dl-es mosogató gépben mosható, mikrohullámú készülékben használható, "ORKA" bevonattal ellátott, az átlagoshoz képest plusz egy védő réteggel bevont típus..

  Mi a bögre teljes palástját 21 cm hosszan, 9 cm magasan fényképekkel, és grafikákkal díszítjük. (általában a gyermekről 2 db fénykép látható jobb és bal oldalon, így nem kell külön jobbkezes, vagy balkezest rendelni. Testvérek esetén, három vagy több gyermeknél csak középen lehet a fotót elhelyezni, a két szélén színes grafika folytatódik 21 cm szélességben.
  Figyelem ! Állóképet nem célszerű bögrefotóra kérni, mert kicsi a gyerek feje, nehezen felismerhető az arca. Ha mégis állókép sorszámát adja meg akkor deréktől felfelé kinagyítva kerül a bögrére, nem lehet jó minőségben úgy felnagyítani, mintha egy portré jellegű eredetileg is arcképnek fényképezett kép lenne...
  A bögréken lehetőség van az osztályról készült csoportképet is elhelyezni. Praktikus ajándék Osztályfőnököknek....
  Végzős, ballagós osztályok számára "ballagási emlék" bögre is rendelhető.
  A bögréken nem ugyan az a háttér látható ami a papírképeken volt. Az oka egy álló formátumú kép 10 cm széles, 15 cm magas (vagy nagyobb), a bögre palástja 20 cm hosszú, ezért sokkal látványosabb ha a bögre teljes felületét kitöltjük háttér színnel. Ez esetben az arcot fel tudjuk nagyítani, és a bögre mindkét oldalán elhelyezni, középpen nem marad fehéren. Ha állóképet rendel lényegesen kisebb a gyermek fej mérete, nehezebben felismerhető. (ha kéri elkészítjük, de szólunk előre)
  Emlékül Anyák Napjára 2
  Anyáknapi Emlék bögre 1
  Porcelán bögréink, "ORCA" márkájú bevonattal ellátottak. A különleges réteg miatt sokkal jobban bírják a mosogatógépet, mikrohullámú sütöt. Minden egyes bögrét, sütés után tesztelünk,  vagyis a bögre sütőgép kb: 3 perc alatt felmelegíti, 195 celzius fokra, ha elkészült Mi azonnal bedobjuk egy hideg vizzel teli edénybe. Ha a bögrében gyártás utáni "feszültség" lenne azonnal szétrobbanna darabjaira. Ha egyben maradt akkor Önnek is garantáltan egyben marad, ha hirtelen hideg vizbe teszi. (egy dolgot nem bír, ha leejtik).
  Szublimációs technológia, szublimációs bögre, szublimációs egérpad, szublimációs puzzle, szublimációs ajándéktárgyak, szublimáció, kerámia bögre, porcelán bögre, egérpad gumi bevonattal, 240 db-os puzzle
   
  közreműködő partner: "Reklámajándék Kft."

   

  Vannak akik drágának találják a bögrék árát, Nekik ajánljuk, pl: 

  https://www.sooters.hu/fenykepes-ajandektargyak/bogre/  

  https://kreativator.hu/46-tervezz-bogret-sajat-keppel/5343-malac-orr-bogre

  https://cewe.hu/fenykepes-ajandektargyak/porcelan-bogre.html 

  https://www.szemelyesajandek.hu/Balkezes-Fenykepes-Bogre 

  vagy a keresőbe beírva nézelődhetnek....sokan nyújtanak hasonló szolgáltatást....

  Rózsavölgyi és Tsa. Fotó és Videófelvétel készítő Kft. 2131. Göd Pesti út. 79.  
  Telefon:  +36 (27) 345-246   fotósbolt H-P 08-16 óráig, majd rögzítő