2021 - 2022
RÓZSAVÖLGYI  FOTÓ
mintaképek bemutatása 
Csütörtök, 2024-07-18, 11:25 PM

Üdvözöllek Vendég

Főoldal | Regisztráció | Belépés
Honlap menü
Belépés
Keresés
Társ oldalaink:
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu

 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Keresünk óvodás, iskolás gyermekes szülőket!

  Nézze meg fényképezéssel foglalkozó cégünk web oldalait.

  www.ovodaifoto.hu

  www.iskolaifoto.hu

  www.fuji-foto.hu

  www.fotobusz.hu

  Ha elnyerte tetszését ajánlja osztályfőnökének, iskola igazgatójának, vezető óvónőjének. Azokban az intézményekben ahol eddig még nem fotóztunk és Önnek sikerül a fotózást megszerveznie, Ön is kap jutalékot kp.-ben, (az óvoda, iskola is), sőt gyermekéről ingyenes fénykép csomagokat is ajándékba adunk.

  Többféle árajánlatot tudunk közösen kidolgozni. Ismerőseit is beszervezheti. Sok fényképész van, különböző minőségben, különböző árakon dolgoznak. Minden fénykép csomaghoz APEH on-line pénztárgépes nyugtát csomagolunk, csak legális fotózást vállalunk. 16 féle fotópapír alapú kívánságból rendelhet, több féle fényképes ajándéktárgyat készítünk.

  Áraink, versenyképesek, pl: 10x15cm karácsonyi képeslap, 33 féle választható háttérrel, bruttó: 220-240-260-280 Ft / db, (jutalék függvényében változik), amiről APEH nyugtát adunk.

  Ne feledje, ha jól reklámoz Minket és "új" intézményt tud meggyőzni, Mi fizetünk. (helyszín, létszám, osztályok száma, igények, pl: csak csoportkép, vagy a buszos teljes fotózás, tablók, tanév végi csoportképek készítése májusban, stb.)
  Nézegesse mintafényképeinket, ha elnyerte tetszését ajánlja Osztályfőnökének, Óvónőjének jelezze felénk. IKARUSZ autóbuszba épített fotóműtermünkkel az országot járva, (meghatározott útvonalakon, megyékben, menetrend szerint), felkeressük gyermekének az intézményét, Ön csak reklámozza szolgáltatásunkat az intézmény vezetőjének. (egy két osztályt az autóbusz üzemeltetési költsége, fogyasztása, úthasználati díjak miatt nem tudunk elvállalni)

  Fáradozását előre is köszöni.

  Rózsavölgyi fényképész

  Elérhetők vagyunk, e-mailben (info@fotobusz.hu) jelezze a helyszínt, az iskola létszámát, osztályok számát, volt-e az intézményben mostanában fotózás, ősszel - télen - tavasszol szoktak fényképezkedni, IKARUSZ autóbusszal lehet-e parkolni az intézmény udvarán vagy előtte. Kérjük adja meg telefonszámát és egy időpontot, hogy mikor hívhatjuk fel Önt. (nappal dolgozunk, de esti órákban szívesen visszahívjuk)

  Rózsavölgyi és Tsa. Fotó és Videófelvétel készítő Kft. 2131. Göd Pesti út. 79.  
  Telefon:  +36 (27) 345-246   fotósbolt H-P 08-16 óráig, majd rögzítő