2021 - 2022
RÓZSAVÖLGYI  FOTÓ
mintaképek bemutatása 
Csütörtök, 2024-07-18, 10:03 PM

Üdvözöllek Vendég

Főoldal | Regisztráció | Belépés
Honlap menü
Belépés
Keresés
Társ oldalaink:
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu

 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Csak utórendelésként rendelhető !

  19 x 27 cm-es 3 mm vastag, gumi bevonatú, (az asztalon nem csúszik), nyersanyagra készült egérpad. A teljes 19 x 27 cm-es felülete nyomtatva van, nincs "üres" fehér felület az egérpad szélén.
  A nagy méret miatt még az állókép is mutatós, de bármelyik arckép is jól mutat rajta. (igazolványképből is kérhető)
  Iskolai csoportkép is elhelyezhető az egérpadon, így szép ajándék az Osztályfőnökök részére is, de természetesen a tanulók is rendelhetnek ilyet. Celofán védő csomagolásban kerül kiszállításra, ha használat közben szennyeződés éri, óvatosan semleges mosogatószerrel tisztítható.
  19 x 27 cm-es, egérpadokat 3 mm vastag gumi hátoldalú, szemből fehér szövet, szublimációs bevonattal gyárilag ellátott anyagra nyomtatjuk. Kipróbáltuk az 5 mm vastag  változatát is, de nem voltunk vele megelégedve. A vékonyabb nyersanyagon jobb a hő elosztás, ezért a színek is sokkal élénkebbek, teltebbek. A készítésről röviden: A Photoshop CC.  programmal kiretusált, körbevágott, zöld hátteres nyersanyagról eltávolítjuk az ideiglenes "zöld" színt, majd bármely .JPG hátteret, és feliratot készítünk. A lentebb látható EPSON szublimációs festékkel feltöltött nyomtatóval, tükörképként kinyomtatjuk. A papír is egyedi, egyik oldalán itatós szerűen beszívja a festéket, a hátoldala inkább szilikonosnak - viaszosnak nevezhető, mert nem engedi át a festéket, és bírja a 195 celzius fokot 2 - 3 percig. Ragasztáshoz hőálló a felületen nyomot nem hagyó ragasztó szalagot használunk. (sérülés mentesen, ragacs nélkül lejön).  A/4-es  méretű sík préssel,  195 fokon 2 - 3 percig közepes nyomóerővel préseljük a nyersanyagot és a papíron levő fotót. A gép jelzi ha elkészült, a mágnes elenged kinyitja a két nyomólapot, és kivehető a még forró kész termék.              Celofán tasakban kerül kiszállításra.
  Ha véletlenül használat közben szennyeződés éri, langyos vízzel, és semleges hatású konyhai mosogatószerrel tisztítható. 

  Van aki drágának tartja a Mi árainkat, az a web keresőben talál több céget is olcsóbb-drágább kategóriában is.....a megrendelő választ.....

  https://megafoto.hu/Egyedi-ajandektargyak/fenykepes-egerpad-keszites.html 

   

  Rózsavölgyi és Tsa. Fotó és Videófelvétel készítő Kft. 2131. Göd Pesti út. 79.  
  Telefon:  +36 (27) 345-246   fotósbolt H-P 08-16 óráig, majd rögzítő