2021 - 2022
RÓZSAVÖLGYI  FOTÓ
mintaképek bemutatása 
Csütörtök, 2024-07-18, 11:25 PM

Üdvözöllek Vendég

Főoldal | Regisztráció | Belépés
Honlap menü
Belépés
Keresés
Társ oldalaink:
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu

 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Csak utórendelésként korlátlanul rendelhető !
   
   - üres fénykép nélküli kulcstartó      3,5 x 4,5 cm-es igazolvány fényképhez
   - üres fénykép nélküli kulcstartó      2,5 x 3,5 cm-es bélyegkép  fényképhez
   - üres fénykép nélküli hűtőmágnes  4,5 x 6 cm-es hűtőmágnes méretű fényképekhez
   - üres fénykép nélküli 10x15cm-es kép befogadására alkalmas hűtőmágnes, univerzális, kitámasztó lába is van ezért polcon kitámasztahtó, vagy a falra felakasztható.
   

  pl: trafikosoknak, viszonteladóknak, 50 db-os kiszerelésben, nagykereskedelmi áron is rendelhető kulcstartó, vagy hűtőmágnes    (kérem telefonon egyeztessünk)

  10 x 15 cm-es univerzális hűtőmágnes, kitámasztóval, álló formátumú (pl: portré, álló, rajzolt képekhez, de fekvő formátumban, Karácsonyi, Húsvéti, Anyáknapi képekkel is jól mutat. Öt színben, világos zöld, világos kék, sárga, pink, fehér színekben.

  darabonként utólag rendelhető kulcstartók. Csak az "AKCIÓS" -ként rendelt képekhez van 2 db kulcstartó csomagolva. Ha csak igazolvány képet kér, mást nem akkor nincs kulcstartó a csomagban, de korlátlan számban pénzért rendelhető.      Igazolványkép + csoport kép, NEM akciós!

  "üres" fénykép nélküli kulcstartók vásárolhatók, 35x45mm-es kép számára. Bélyegképekhez kisebb 24x35mm-es változatban is kapható. Ha kevés a "hűtőmágnes" csomagba csomagolt 2 db hűtőmárnes, utólag még korlátlan számban rendelhet
  közreműködő partner: "Reklámajándék Kft." közreműködő partner: "Reklámajándék Kft."
  Utórendelés, postai utánvéttel:  RENDKÍVÜL DRÁGA !!!  pl: 800 Ft értékű csomag ára a boríték méretétől, és súlyától függően kb: 1.050 - 2.000 Ft + a 800 Ft-os, fénykép értéke...... több mint 2.000 Ft lenne. Ön dönt, Mi előre jelezzük a várható költségeket. Mi továbbra is csak a megrendelő lapon előre jelzett összegeket kérjük, a többi költség a Posta költség.

   

  Vannak akik sokalják a fényképes kulcstartók árát, figyelmükbe ajánljuk a web oldal keresőket, pl:

  https://www.sooters.hu/termek/fenykepes-kulcstarto/  

  vagy az "árgép"-en is lehet nézelődni.  (az ingyenes ajándék kulcstartó nem az jelenti, hogy korlátlan számban lehet ajándékba kérni, mert "ingyen van"  A kulcstartót is valaki legyártotta, tehát anyag és bérköltsége volt.....de volt aki telefonált neki csak küldjek 20 darab kulcstartót, mert az úgyis ingyen van..........(elgondolkodtató, de van ilyen ember)

  Rózsavölgyi és Tsa. Fotó és Videófelvétel készítő Kft. 2131. Göd Pesti út. 79.  
  Telefon:  +36 (27) 345-246   fotósbolt H-P 08-16 óráig, majd rögzítő