2018 - 2019
RÓZSAVÖLGYI  FOTÓ
mintaképek bemutatása 
Csütörtök, 2019-12-12, 5:57 PM

Üdvözöllek Vendég

Főoldal | Regisztráció | Belépés
Honlap menü
Belépés
Keresés
Társ oldalaink:
 • www.iskolaifoto.hu
 • www.ovodaifoto.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.rozsavolgyifoto.hu

 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Csak utórendelésként korlátlanul rendelhető !
   
   - üres fénykép nélküli kulcstartó      3,5 x 4,5 cm-es igazolvány fényképhez
   - üres fénykép nélküli kulcstartó      2,5 x 3,5 cm-es bélyegkép  fényképhez
   - üres fénykép nélküli hűtőmágnes  4,5 x 6 cm-es hűtőmágnes méretű fényképekhez
   - üres fénykép nélküli 10x15cm-es kép befogadására alkalmas hűtőmágnes, univerzális, kitámasztó lába is van ezért polcon kitámasztahtó, vagy a falra felakasztható.
   

  pl: trafikosoknak, viszonteladóknak, 50 db-os kiszerelésben, nagykereskedelmi áron is rendelhető kulcstartó, vagy hűtőmágnes    (kérem telefonon egyeztessünk)

  10 x 15 cm-es univerzális hűtőmágnes, kitámasztóval, álló formátumú (pl: portré, álló, rajzolt képekhez, de fekvő formátumban, Karácsonyi, Húsvéti, Anyáknapi képekkel is jól mutat. Öt színben, világos zöld, világos kék, sárga, pink, fehér színekben.

  darabonként utólag rendelhető kulcstartók. Csak az "AKCIÓS" -ként rendelt képekhez van 2 db kulcstartó csomagolva. Ha csak igazolvány képet kér, mást nem akkor nincs kulcstartó a csomagban, de korlátlan számban pénzért rendelhető.      Igazolványkép + csoport kép, NEM akciós!

  "üres" fénykép nélküli kulcstartók vásárolhatók, 35x45mm-es kép számára. Bélyegképekhez kisebb 24x35mm-es változatban is kapható. Ha kevés a "hűtőmágnes" csomagba csomagolt 2 db hűtőmárnes, utólag még korlátlan számban rendelhet
  közreműködő partner: "Reklámajándék Kft." közreműködő partner: "Reklámajándék Kft."
  Utórendelés, postai utánvéttel:  RENDKÍVÜL DRÁGA !!!  pl: 800 Ft értékű csomag ára a boríték méretétől, és súlyától függően kb: 1.050 - 2.000 Ft + a 800 Ft-os, fénykép értéke...... több mint 2.000 Ft lenne. Ön dönt, Mi előre jelezzük a várható költségeket. Mi továbbra is csak a megrendelő lapon előre jelzett összegeket kérjük, a többi költség a Posta költség.
  Rózsavölgyi és Tsa. Fotó és Videófelvétel készítő Kft. 2131. Göd Pesti út. 79.  
  Telefon / fax / üzenet rögzítő:  +36 (27) 345-246   fotósbolt H-P 08-16 óráig, majd rögzítő